Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu

Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU : Yenilikçi yaklaşımlarla katılımcı , şeffaf, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmak ,evrensel temel değerlerle milli ve manevi değerleri önemsemiş , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , kendine güvenen ,sorumluluk alabilen , çevresiyle iyi iletişim kurabilen ,dürüst , ilkeli, çağdaş düşünceli , hak ve sorumluluklarını bilen ,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde ,sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek , değişimin öncüsü lider bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU Okul öncesi eğitim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak , etkili ve verimli bir şekilde uygulamak , öğrencilerin yeteneklerine , ilgilerine ihtiyaçlarına uygun bir eğitim sistemi sunmak, öğrencilerin psiko-motor , bilişsel , zihinsel , duygusal ve öz bakım alanlarında gelişimleri için ortam hazırlamak , değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini arttırmak temel görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 1-STEM eğitimi projesi(AB Projesi) 2-Avrupada öğreniyorum okulumda kodluyorum (AB Projesi)

WEB - https://kizilirmakanaokulu.meb.k12.tr

Adres - FABRİKALAR MAH. ZİYA GÖKALP CAD. D BLOK SİTESİ NO 26A MERKEZ / KIRIKKALE

Kütüphane Kitap Sayısı :2065
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM